fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Ce averi au consilierii județeni: Tudor Nistor

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care facem publice averile consilierilor județeni din Prahova. În acest episod vă prezentăm situația financiară a consilierului Tudor Nistor care, potrivit declarației de avere completată pe data de 7 iulie 2016, deține o casă în Câmpina cu o suprafață de 175 metri pătrați (cotă parte 50%). Acesta nu deține alte terenuri, clădiri sau bunuri.

Consilierul județean avea la data completării declarației de avere un credit la Banca Transilvania în valoare de 186.708 lei.

- Reclamă -

Tudor Nistor avea la data completării declarației de avere un venit din partea S.P.A.E.P.C.A. Câmpina (22.561 lei), o indemnizație din partea Consiliului Local (6.852 lei). Acesta a mai avut un venit de 1.800 lei din partea unei societăți. În anul anterior completării declarației de avere, consilierul județean a avut un venit mediu lunar de aproximativ 2.601 lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut