fbpx
marți, aprilie 16, 2024
spot_img

Ce candidați are Alianța Dreptei Unite Prahova la alegerile locale – DOCUMENT

Citește Și

- Reclamă -

Alianța Dreptei Unite Prahova, formată din formațiunile județene ale USR, Forța Dreptei și PMP, a definitivat lista de candidați pentru alegerile locale din data de 9 iunie, spun surse din Alianță.

Potrivit unui document intrat în posesia redacției noastre, au fost stabiliți cei doi candidați pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Prahova și pentru funcția de primar al Ploieștiului, iar în ceea ce privește listele de consilieri locali și județeni au fost stabilite pozițiile de pe listă care revin fiecărui partid din Alianță.

Astfel, potrivit documentului pe care îl puteți vedea mai jos, candidat pentru președinția Consiliului Județean Prahova va fi George Ionescu (Forța Dreptei), iar pentru primăria Ploiești Răzvan Enescu (PMP):

- Reclamă -
Candidați Alianța Dreptei Unite Prahova - Ziarul INCOMOD
Candidați Alianța Dreptei Unite Prahova

Reamintim că, potrivit unor surse politice, lista a fost impusă de la conducerea centrală a Alianței, ceea ce a atras nemulțumirea președintelui USR Prahova, Bogdan Novac, întrucât nu ar fi fost respectate negocierile din județ. Astfel, Bogdan Novac ar fi luat decizia de a demisiona din toate funcțiile politice din USR și, implicit de la conducerea partidului, rămânănd simplu membru.

Detalii aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut