fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Ce cantități de droguri au ridicat oamenii legii în ultimele două săptămâni la percheziții

Citește Și

- Reclamă -

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. au efectuat 69 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată.

În urma acestor activități, au fost ridicate aproape 500 de grame de cocaină, peste 700 de grame și 35 de doze de rezină de cannabis, 7 grame de heroină, 1.000 de grame de substanțe psihoactive, peste 1.000 de comprimate diverse, precum și alte droguri și bunuri folosite în activități ilicite.

- Reclamă -

În perioada 1 – 14 martie, aproape 300 de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

Astfel, polițiștii au organizat în această perioadă 43 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 69 de percheziții domiciliare. Au fost derulate activități investigative pentru probarea activității infracționale a 126 de persoane, dintre care 40 au fost reținute sau arestate, iar 2 au fost plasate sub control judiciar.

Au fost ridicate 442 de grame de cocaină, 685 de grame de cannabis, 25 de grame de  muguri de cannabis, 35 de doze de rezină de cannabis, 4,5 grame de MDMA, 4 comprimate de ecstasy, 7 grame de heroină, 1.000 de grame de substanțe psihoactive, peste 1.000 de comprimate diverse, o pipă, un litru de acetonă, 8 cântare electronice și 10 grindere.

- Reclamă -

De asemenea, au fost indisponibilizați 60.000 de lei, 15.560 de euro, 100 de dolari, 200 de lire sterline, 9 bancnote de 200 de lei false, un autoturism, 6 HDD-uri, 27 de laptopuri,  4 tablete, 58 de telefoane mobile, 32 de cartele SIM, 25 de medii de stocare, o armă, un cartuș și 491 de pachete de țigări de contrabandă.

În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi.

Sursa: comunicat Poliția Română

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut