penitenciarul targsor

Angela M., condamnată la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de droguri, a fost liberată condiționat din închisoare pentru a-și putea crește copilul nou-născut. Decizia aparține Tribunalului Prahova.

Angela M., din București, a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel București, la 3 ani și 8 luni de închisoare, pe 26 noiembrie 2019. Femeia a fost găsită vinovată într-un dosar de trafic de droguri. Ea a fost încarcerată la penitenciarul de femei din Târgșor, județul Prahova. Era însărcinată însă, iar la începutul acestui an, femeia a adus pe lume un copil, acesta fiind și motivul pentru care a cerut instanței întreruperea executării pedepsei până ce fetița sa va împlini un an.

Tribunalul Prahova a admis solicitarea traficantei.

”…Admite cererea de prelungire a întreruperii executării pedeapsei formulată de condamnata M. ANGELA, domiciliată în … şi, în consecinţă: Dispune prelungirea întreruperii executării pedepsei de 3 ani şi 8 luni închisoare aplicată condamnatei (…) până la împlinirea vârstei de 1 an de către minora B.S.C.E, născută la data de 20.02.2020, respectiv până la data de 20.02.2021. Pe durata prelungirii întreruperii executării pedepsei, condamnata va respecta următoarele obligaţii: – să nu părăsească teritoriul României; – să ia legătura cu Poliţia Sectorului 5 Bucureşti, în termen de trei zile de la rămânerea definitivă a prezentei, pentru a fi luată în evidenţă şi a stabili mijlocul de comunicare permanentă cu organul de poliţie, precum şi să se prezinte la instanţă ori de câte ori este chemată; – să nu îşi schimbe locuinţa fără informarea prealabilă a Tribunalului Prahova; – să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme”, conform protalului instanțelor de judecată.

Decizia Tribunalului nu este definitivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here