gologan paznic

gologan paznicCazul “Ionuţ Gologan – românul condamnat la moarte” continuă să şocheze de la o zi la alta. Închis într-o puşcărie de maximă siguranţă din Malaysia, tânărul din Telega şi-a sunat recent tatăl şi i-a spus că nu mai suportă regimul de detenţie.

Lui Dumitru Gologan i se frânge inima şi îl doare sufletul că nu poate face mare lucru pentru fiul său, aflat la mii de kilometri depărtare, într-o închisoare în care gardienii se poartă extrem de dur cu el. “Ionuţ m-a sunat pe 8 martie. Nu prea mi-a dat veşti bune, din păcate. Vrea neapărat să fie mutat în altă închisoare pentru că acolo unde este îl bat gardienii. Mi-a zis: “Tată, mă bat gardienii, nu mai suport să stau în această închisoare! Vreau să mă mut. Am făcut cerere, am vorbit şi cu doamna consul să mă mute. Va fi mai departe de doamna consul, dar vreau să mă mut că nu mai suport”. Vă daţi seama că, dacă băiatul meu s-a plâns în felul acesta, cred că nu s-a plâns degeaba, vă daţi seama?!…”, ne-a relatat la telefon, cu lacrimi în glas, Dumitru Gologan. Întrebat dacă Ionuţ i-a dat detalii despre aceste adevărate torturi suferite din partea gardienilor, Gologan senior ne-a spus aproape şoptit: “Vă daţi seama că Ionuţ nu are cum să-mi explice mai multe la telefon”.

Ce i-a mai cerut Ionuţ tatălui său, de la mii de kilometri depărtare? Ţi se rupe sufletul ascultându-l pe Dumitru Gologan, care spune: “Ionuţ m-a rugat, dacă am posibilitatea, să nu-i mai trimit 50 de euro pe lună, ci 100 de euro pe lună… În felul ăsta va avea şi el posibilitatea să-şi ia mai multă mâncare”.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here