fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Ce a decis Curtea de Apel Ploiești în dosarul șoferiței care a intrat cu mașina într-un polițist din Buzău

Citește Și

- Reclamă -

Curtea de Apel Ploiești a respins contestația la decizia de arestare emisă pe numele femeii care a intrat cu maşina în motocicleta unui poliţist din Buzău. Decizia magistraților ploieșteni este definitivă. Anda Ioana Vlădescu va rămâne în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile.

Soluția pe scurt a Curții de Apel Ploiești:

- Reclamă -

”respinge ca nefondată contestaţia formulată în temeiul art. 204 C.proc. pen. de inculpata contestatoare: VLĂDESCU ANDA-IOANA împotriva încheierii de şedinţă nr. 43/20 august 2020 pronunţate de Tribunalul Buzău – Judecător de drepturi şi libertăţi. (…) dispune decontarea onorariului cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 313 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Prahova – Serviciul de asistenţă juridică. În temeiul art. 275 alin. (2) Cpp obligă pe contestatoarea inculpată la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Examinată și pronunţată în camera de consiliu, astăzi 25 august 2020”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Evenimentul soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.

FOTO B1.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...