În contextul crizei provocată de virusul chinezesc Universitatea Petrol Gaze din Ploiești a anunțat că, deocamdată, nu va suspenda cursurile.

Florin Dinu, rectorul UPG Ploiești, a declarat că deocamdată universitatea nu va suspenda cursurile, ci va fi demarată doar o acțiune de igienizare în sălile de curs.

”Nu închidem cursurile, dar o să facem o acțiune de conștientizare și a studenților și a cadrelor didactice. Vom demara o acțiune de cumpărare a unor produse de igienizare, de protecție împotriva efectelor coronavirusului. Deocamdată nu avem nicio problemă”, a declarat rectorul UPG.

Acesta a precizat că activitatea universității ploieștene nu a fost afectată de coronavirus decât într-o mică măsură. Unul dintre studenți care trebuia să ajungă cu o bursă Erasmus la una dintre universitățile din Italia nu va mai putea respecta programul.

”Sistăm această acţiune. Am anunţat şi acolo (în Italia n.r.) să vedem ce putem face să nu periclităm programul”, a explicat Dinu.

Acesta a precizat că la UPG nu sunt înscriși studenți din Italia sau din China.

1 COMENTARIU

  1. Ce măsuri sa ia Upg ul astăzi la bai nu exista săpun, am vrut sa ma spăl și exista i coaja de săpun pusă pe un șervețel. In sălile de curs este mizerie, nu cred ca șterge cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here