fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Ce face Mircea Roșca când e în criză de capital de imagine? Pune poze cu președintele României. FOTO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mircea Roșca este genul de politician român cu dosare penale, care cândva a fost pe culmile celebrității iar acum, lovit de repercursiunile propriilor fapte, nu știe ce să mai facă pentru a-și crește din nou capitalul de imagine.

În urmă cu câțiva ani era președintele PNL Prahova și se auto-proclama mâna dreaptă a lui Crin Antonescu (la acea vreme președinte PNL și potențial viitor președinte al țării), bucurându-se de un val de populism, venit probabil odată cu funcțiile. Apoi, Mircea Roșca a fost acuzat de corupție, existând chiar o filmare care dovedește acest lucru, cu o persoană implicată în dosar care povestește cum Mircea Roșca i-a cerut mită (video aici). Acum, după ce imaginea i-a fost zdruncinată din temelii de dosarele penale pe care DNA i le-a făcut, Roșca încearcă cu disperare să reajungă „idolul politic” care era cândva. Și încearcă acest lucru prin același model de data trecută: își alătură imaginea cu cea a președintelui Klaus Iohannis. Diferențele sunt că acum, oricât s-ar chinui să își atragă capital de imagine, Roșca nu mai poate scăpa de pata anchetelor penale care l-au vizat, iar Klaus Iohannis, spre deosebire de Crin Antonescu, nu se afișează cu Mircea Roșca.

- Reclamă -

Astfel, postarea de pe Facebook de seara trecută a lui Mircea Roșca, când i-a urat președintelui „La mulți ani” și a publicat mai multe fotografii cu ei doi la diverse evenimente nu arată altceva decât „foamea după like-uri” a lui Mircea Roșca, un politician căzut în dizgrația populației.

În plus, în stilul caracteristic, Mircea Roșca a inserat în postarea respectivă și două mici greșeli gramaticale.

„La multi ani Domnule Presedinte!!! Ma rog ca Dumnezeu sa va calauzeasca in tot ceea ce v-ati propus, sa va dea intelepcinea de a aseza lucrurile pe un curs normal si corect sl istoriei, dar mai ales sa va dea dragoste in suflet pentru romanii nostri incercati de vremuri!!!”, este mesajul de pe Facebook al lui Mircea Roșca.

- Reclamă -

BONUS! Vă prezentăm mai jos o filmare trimisă de un cititor de la botezul lui Mircea Roșca de acum câteva luni, când acesta s-a alăturat religiei baptiste (primele patru minute).

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Fie ca Bunul Dumnezeu prin Domnul nostru Isus Hristos, să mântuiească tot Parlamentul României, toată Țara Românească, toată Diaspora Românească de pretutindeni. Mircea Roșca este un exemplu pentru noi toți. Amin !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img