Principalul suspect în cazul fetiței din Arad care a fost ucisă și incendiată a fost reținut. Este iubitul mamei fetei și are 23 de ani. Individul susține că a fost un accident.

După ce a fost săltat din pat de polițiști, bărbatul de 23 de ani a fost dus la audieri. Acestea le-a spus procurorilor că moartea fetiței ar fi fost un accident. Mama acesteia era la spital, pentru a da naștere unui copil, potrivit Digi 24

CITEȘTE și 

FOTO El este bărbatul suspectat că a incendiat și ucis o fetiță. Poliția l-a săltat din pat

Bărbatul ar fi rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani.

Tânărul susține că ar fi vrut să le facă baie copiilor, iar fetița a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit. El a recunoscut că i-a dus trupul pe un câmp, dar nu și că a incendiat-o.

Mama a fost și ea audiată.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

Marți, anchetatorii s-au întors în locuință, să caute probe. Tânărul suspect urmează să ajungă în fața instanței care va decide dacă aprobă cererea de arestare preventivă.

Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic.

Specialiștii au reușit să facă portretul-robot al copilei.

Potrivit necropsiei, fetița, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost dus ulterior pe câmp și incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită.

Cercetările, initial desfășurate pentru omor și profanare de cadavre, au fost extinse pentru violență domestică. Extinderea investigației a avut loc în contextul în care polițiștii nu au avut nicio sesizare privind dispariția vreunui copil cu semnalmentele victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here