lucrari strazi parcari asfaltari primaria ploiesti
Primăria Ploiești are în derulare o serie de lucrări și proiecte de investiții, axate pe infrastructura orașului, destinate îmbunătățirii gradului de confort urban în cartierele municipiului.

Astfel, în această perioadă, se execută lucrări de modernizare a străzii Golești. Totodată, s-a reparat și s-au executat marcaje rutiere pe strada Poligonului, un tronson de circulație important pentru buna desfășurare a activității agenților economici din zonă, anunţă Primăria într-un comunicat transmis joi.

“Comunitatea locală de afaceri reprezintă un pilon important în dezvoltarea orașului nostru, iar, în acest context, administrația publică locală are în vedere și modernizarea infrastructurii rutiere din zona de est a municipiului nostru, respectiv strada Mihai Bravu, o arteră de circulație principală, care deservește mai mulți operatori economici”, mai menţionează Primăria în comunicat.

Astfel, proiectul “Reabilitarea și modernizarea străzii Mihai Bravu inclusiv consolidarea și modernizarea celor două pasaje auto și pietonale peste CF strada Mihai Bravu” se află în faza de elaborarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții și a indicatorilor tehnico-economici, finanţarea acestor etape fiind asigurată din bani europeni, prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, derulat la nivel național.

Lucrări pentru extinderea reţelelor de canalizare

În acelaşi comunicat privind lucrările de infrastructură programate pentru următoarea perioadă, Primăria mai menţionează că în programul de extindere a reţelelor de canalizare din municipiu au fost incluse recent și străzile Pompelor şi Cernica.

O altă prioritate, în această perioadă, este și asigurarea unor locuri de joacă atractive, moderne și sigure, în acest sens urmând să fie realizat un astfel de spațiu destinat recreerii copiilor în parcul Aurora Vest, se mai arată în comunicatul de presă transmis joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here