invatatoare 55612600

invatatoare 55612600În urma anchetei deschise de Inspectoratul Școlar Județean Prahova în cazul învățătoarei de la școala Nicolae Titulescu din Ploiești care își amenința elevii de clasa I, cadrului didactic i se va diminua salariul cu 5% timp de două luni de zile și i se va modifica și calificativul.

Citește detalii aici: Anchetă la școala Nicolae Titulescu din Ploiești în urma înregistrării în care o învățătoare își amenință elevii

“ISJ Prahova a decis diminuarea salariului pe o perioadă de două luni de zile cu 5 procente. În plus, i se va diminua și calificativul. Concret, calificativul ar fi trebuit să fie “foarte bine”, iar acum va fi diminuat la “suficient” sau chiar “insuficient”. În urma acestei modificări, învățătoarei nu i se va permite să aibă un salariu de merit sau un grad didactic superior “, a declarat Aurel Graur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Reamintim că mama unei eleve din clasa învățătoarei Angelica Puiu a publicat pe o pagină de socializare o înregistrare din care reiese clar comportamentul agresiv al dascălului.

Citiți mai multe detalii aici: Ploiești: Elevi de clasa I, terorizați de învățătoare: “Dacă pun mâna pe tine, cred că nu o să-ți fie bine” – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here