Un bărbat a povestit pe Facebook cum a fost la un pas de a fi atacat de tâlhari pe drumul care leagă București de Buzău. Bărbatul povestește cum a fost atacat în timp ce se afla în mașină și, deși tâlharii i-au spart un cauciuc, printr-un miracol a reușit să ajungă la o benzinărie, unde a chemat și poliția, care i-a transmis că nu este primul caz de acest gen petrecut pe acest drum.

Citește aici mărturia bărbatului!

Reprezentanții Poliției Ialomița spun că oamenii legii patrulează în zonă pentru prinderea făptașilor. De altfel, la începutul anului, au fost sesizate două fapte de furt din aceeași parcare.

“De la începutul anului și până în prezent, pe DN 2, în zona parcării respective de la Sinești, am avut două sesizări vizavi de furt din auto, una în ianuarie și una în februarie. Pe la jumătatea lunii februarie o persoană bănuită de comiterea faptei a fost reținută, dosarul fiind trimis în judecată.

Noi în zona respectivă avem filtre pe anumite orare, în parcarea de acolo, pe intervalul în care traficul este aglomerat pentru evitarea producerii unor asemenea fapte, dar și pentru dirijarea traficului rutier. Când nu sunt filtrele, avem echipaje care patrulează în zonă. S-a discutat de asemenea cu administratorul de drum pentru instalarea de glisiere pentru că până în parcarea respectivă nu este asigurată marginea părții carosabile, să evităm oprirea pe marginea drumului.

Celelalte două furturi din auto, de la începutul anului, nu au fost comise prin înțeparea roții autoturismului, ci prin faptul că persoanele respective au staționat, nu și-au asigurat autoturismul la coborârea din acesta, iar persoanele au profitat de acest lucru și le-au sustras bunuri din auto.

Le recomandăm cetățenilor, așa cum a procedat și domnul de aseară, să sune la 112 pentru că așa noi putem colabora și putem identifica într-un timp foarte scurt persoanele care comit asemenea fapte. Cu siguranță se vor deplasa colegii mei în cel mai scurt timp la fața locului, chiar dacă li se întâmplă dumnealor, sau dacă observă că se întâmplă acest lucru unui alt autoturism participant la trafic.

De la începutul anului nu am mai avut sesizări pentru fapte ca cele de seara trecută”, a explicat pentru ziarul Incomod Andreea Loghin, purtător de cuvânt al IPJ Ialomița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here