Cele 4 fete care au umilit și au lovit cu cruzime o fată de 13 din Târgu Jiu au ajuns la poliție. Doar una a fost reținută, celelalte neîmplinind vârsta de 14 ani. 

Imaginie cu fata bătută cu picioarele și umilită au fost filmate de un băiat, care a ajuns și el la poliție. Băiatul râde în timp ce filmează și le însemană pe bătăușe să dea mai tare.

VEZI AICI IMAGINILE: Video ȘOCANT! Adolescentă bătută şi umilită de alte fete

Se pare că victima de 13 ani nu spusese nimănui prin ce a trecut.

După ce imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, autorităţile au deschis mai multe anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat și cine sunt vinovații.

Toți adolescenții implicați au ajuns la Poliție, iar Protecția Copilului a deschis separat o anchetă.

Conform gorj24.com, părinții copiilor care au agresat fata de 13 ani au primit amenzi.

Față de 4 bărbați cu vârste cuprinse între 41 și 52 de ani și o femeie de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, părinții tinerilor implicați în evenimentul din data de 5 septembrie a.c., a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform  Legea nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Mai mult, pentru că a împlinit 14 ani, una dintre agresoare a fost reținută de Poliție 24 de ore, conform Știrile ProTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here