fbpx
luni, mai 29, 2023

Ce pedeapsă a primit o tânără care a încercat să își ucidă tatăl

Citește Și

- Advertisement -

O tânără din comuna Frumușica, județul Botoșani a fost condamnată pentru violență în familie sub forma tentativei de omor, fiind acuzată de procurori că a încercat să își ucidă tatăl. Femeia a primit cinci ani de închisoare cu executare după ce și-a înjunghiat tatăl, transmite Monitorul de Botoșani.

Acuzată de violență în familie sub forma tentativei de omor, Cerasela Maria Pîrtică a fost găsită vinovată de magistrați și obligată la plata cheltuielilor de transport și spitalizare a victimei, care se ridică la aproape 5.000 de lei. Sentința a fost pronunțată marți, pe 31 mai, însă hotărârea instanței nu este definitivă.

- Advertisement -

Agresiunea a avut loc în seara zilei de 31 ianuarie 2017, la locuința tatălui, când cei doi au avut un conflict. Anchetatorii o acuză că tânăra a luat un cuțit cu care și-a înjunghiat tatăl în abdomen, rănindu-l și la antebrațul stâng.

În urma unui apel la 112, bărbatul a fost transportat la spital și internat de urgență, scrie g4media.ro.

Potrivit Codului penal, botoșăneanca are posibilitatea să conteste condamnarea la Curtea de Apel Suceava, iar până la pronunțarea unei decizii definitive, ea se bucură de prezumția de nevinovăție. Dacă nu va contesta hotărârea, ea va fi încarcerată imediat ce sentința va rămâne definitivă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Prahova în Acțiune a devenit partid național: România în Acțiune

Prahova în Acțiune, partid care funcționa la nivelul județului Prahova, a devenit organizație națională, fiind înscris oficial în Registrul...

Mai Multe Articole Ca Acesta