fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Ce performanțe sportive au avut elevii din Colegiul Național „Jean Monnet” Ploiești în ultima perioadă – GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Elevii din Colegiul Național „Jean Monnet” din Ploiești pot să se mândrească cu rezultatele recente de la etapele județene ale olimpiadelor sportive.

Pe data de 15 februarie 2017, elevele din echipa de volei (gimnaziu) au ocupat primul loc în cadrul concursului de volei feminin.

- Reclamă -

Componența echipei: Ilie Alexandra Ioana (clasa a VIII-a), Stemate Delia Alexandra (clasa a VIII-a), Voicilă Denisa Nicoleta (clasa a VIII-a), Sîrbu Irina (clasa a VIII-a), Nicolae Mara Raluca (clasa a VIII-a), Apostolescu Andra Cătălina (clasa a VIII-a), Alexandru Florina Coziana (clasa a VIII-a), Andrei Dana Maria (clasa a VII-a), Toma Livia Daniela (clasa a VII-a), Radu Alexandra Florentina (clasa a VII-a).

Pe data de 24 februarie 2017, elevii din echipa de șah au ocupat cel de-al doilea loc în cadrul concursului de șah.

Componența echipei: Gabriela Nistor (clasa a VII-a), Iliescu Mihai Octavian (clasa a VI-a), Militaru Mihai Adrian (clasa a III-a), Anghel Rareș (clasa a II-a).

- Reclamă -

Pe data de 22 februarie 2017, elevii din echipa de volei (liceu) au ocupat cel de-al treilea loc în cadrul concursului de volei masculin.

Componența echipei: Guță Octavian (clasa a X-a), Stan Tiberiu (clasa a X-a), Petric Andrei (clasa a XI-a), State Marin (clasa a XI-a), Șchiopu Bogdan (clasa a XI-a), Ioan Rafael (clasa a IX-a), Asil Ibrahim (clasa a X-a).

Pe data de 3 martie, Valentina Nistor, elevă în clasa a IX-a la profilul pedagogic urmează să reprezinte colegiul la etapa județeană a concursului de șah în rândul elevilor de liceu. Aceasta are șanse mari să treacă la etapa națională.

Iată mai jos galerie foto:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut