la pedale

la pedaleDouă miliarde de lei au fost alocate de la bugetul local, în anul 2014, pentru înfiinţarea unor staţii de închiriat biciclete la Câmpina, dar proiectul nu s-a concretizat, fiind anulat de reprezentanţii administraţiei publice locale fără nicio explicaţie.

Deşi vestea înfiinţări unor centre de închirat bicilete a fost primită cu entuziasm, câmpinenii n-au avut parte de un astfel de “moft”, considerat ceva banal în majoritatea oraşelor europene. Surse din cadrul Primăriei au precizat că cei care ar fi trebuit să se ocupe de implementarea proiectului s-au lovit de mai multe obstacole pe care nu le-au luat în considerare încă de la început. Nu s-a putut stabili cine se va administra aceste centre de închiriat biciclete şi cine se va ocupa de mentenanţa acestora, prin urmare proiectul a fost dat la o parte de pe lista de priorităţi.

Centrele de închiriat bicilete ar fi trebuit să fie amanajate, aşa cum a fost gândit iniţial proiectul, în zonele considerate turistice în Câmpina: platoul Muscel şi pe Bulevardul Culturii. 

Sursa: www.observatorulph.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here