Foto cu caracter ilustrativ

La nivelul Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova au fost definitivate controale începute anterior la agenți economici de pe raza județului, cu privire la aplicarea prevederilor legale referitoare la paza obiectivelor.

Astfel, au fost controlate două societăți specializate de pază, două obiective și un echipaj de intervenție și au fost verificate un sistem de alarmare și unul TVCI.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.000 lei. Acestea au vizat nereguli referitoare la implementarea măsurilor prevăzute în planul de pază, precum și neîntocmirea unor acte adiționale acestuia.

Sursa: IPJ Prahova

1 COMENTARIU

  1. Obligativitatea impusa agentilor economici de a mona sisteme de alarmare si obligativitatea de a incheia contracte de prestari servicii cu firme de inerventie rapida reprezinta imbecilitati . Abuzuri comise de legiuitori imbecili si aplicate cu nonsalanta de functionari care obtin in acest fel aprecierea sefilor si bani pentru prime . Cind legiuitorul impune obligativitati el trebuie sa prevada si garantii . Un agent economic daca este calcat de hoti si acestia ii produc o paguba patrimoniala nu se poate indrepta catre politie, primarie , consiliul judetean , guvern sau parlament pentru a recupera prejudiciul . Prin urmare lucrurile sint simple : politia sa isi faca treaba si sa gaseasca faptuitorul prin metodele specifice ( pentru care i se acorda fonduri din bani publici ) iar agentul economic se indreapta in instanta pentru recuperarea prejudiciului . Contractarea serviciilor de paza si interventie rapida trebuie sa fie facuta de catre agentii economici in mod liber . Iar cei care vor sa acopere prejudicii pe alta cale pot incheia polite de asigurare . In tara asta sint legi multe si strimbe ; la fel de strimbe ca cei care le voteaza . Oameni buni ! Nu mai votati imbecili in parlament .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here