Un elev de la Școala de Poliție Câmpina a fost prins, duminică, în timp ce fura mai multe inele dintr-un magazin aflat în mall-ul Ploiești Shopping City. 

Incidentul a fost anunțat în exclusivitate de Ziarul Incomod.

Elevul are 19 ani și este din județul Ialomița. Momentan, se află la școală. Potrivit procedurii, incidentul va fi discutat în consiliul clasei, care va înainta o propunere de sancțiune către Coniliul Școlii.

Cel mai probabil, elevul va fi exmatriculat, având dosar penal pentru furt.

Acesta a fost prins, după ce furase trei inele, în valoare totală de 50 de lei. Ulterior, a declarat că luase inelele pentru a șe dărui unor colege, de 1 Martie.

2 COMENTARII

 1. Pentru 3 inele in valoare totala de 50 lei, (“pentru fete” – asa cum, onest, a si recunoscut !), sa distrugi un tanar, imediat, pare prea mult !
  Sunt si alte masuri, de la mustrare, avertisment s.a. care ar trebui luate in considerare, (ca masuri imediate, recurente …), dar exmatricularea tanarului pentru 3 tinichele, repet, pare prea mult !
  Scoala trebuie sa fie totusi Scoala si poate ca vina mai este si pe altundeva – in “mediul” suspect ipocrit – in care, iata ca: “cinstea” nu mai reprezinta demult “o valoare”!…
  Oricum, pentru “gestul” sau, a fost pedepsit … destul!
  In ceea ce priveste “Scoala” – puneti accent (va rog) pe Cinste, Onoare, Demnitate si prezentati elevilor exemple cu cei care merita Respect (din cadrul Scolii pentru Respectul Legii s.a. …) ! Nefacand acestea in cadrul Scolii, tanarul are oarecum: “circumstante” … !
  Desigur ca, acesta este doar un Punct de vedere in apararea tanarului impotriva celei mai severe masuri: exmatricularea! Poate daca i se mai da “o sansa” – va deveni mai intelept si nu va mai cadea prada “tentatiilor”! …
  Multumesc pentru citirea acestei “pareri” pe care, poate ca nu o pot justifica “integral”…!

  • Aveți perfectă dreptate, nici justiția nu îl va condamna decât, cel mult, la o amendă penală. Totuși, fiind faptă penală, tânărul va rămâne cu cazier, iar școala respectivă nu cred că acceptă cursanți cu fapte penale în cazier. Asta este, trebuie să înțelegem că suportăm consecința faptelor noastre. Că marii hoți și tâlhari ai României rămân nepedepsiți, ba, mai mult, se lăfăie prin parlament și prin alte funcții, este o altă discuție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here