Un cititor ne-a scris pe adresa redacției pentru a întreba unde au dispărut gardurile de pe străzile Mihai Eminescu și B. P. Hașdeu, care delimitau spațiul verde din zona Bulevardului Independenței. Acestea au fost înlăturate încă din 2015 și nu au mai fost montate înapoi.

La sugestia cititorului nostru, am solicitat un punct de vedere din partea Primăriei Ploiești care ne-a comunicat că în anul 2015 Direcția Tehnic Investiții a executat lucrări de reparații în zonă, inclusiv montări de borduri pentru delimitarea spațiului verde și de aceea i-a fost solicitat Societății de Gospodărire Urbană Ploiești să demonteze temporar gardurile. Acestea urmează să fie montate înapoi după ce se va face recepția lucrărilor efectuate în zonă, fiind în prezent depozitate la sediul societății din strada Ghighiului.

Pe această cale, facem apel la toți cititorii noștri să ne semnaleze probleme sau situații al căror răspuns îl doresc din partea municipalității, iar redacția noastră va cere un punct de vedere autorităților pentru fiecare solicitare. Vă reamintim că puteți să ne scrieți la adresa [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here