Banii pe care Primăria Ploiești s-a angajat să-i vireze la TCE, operatorul public de transport în comun, nu au fost virați încă, deși TCE a emis factura către primărie încă de săptămâna trecută. Deși Consiliul Local a fost convocat de urgență și a votat ca Primăria Ploiești să efectueze plata către operatorul de transport public, Executivul Primăriei nu a pus hotărârea în aplicare. Potrivit surselor din administrație, factura este plimbată prin birouri pentru a se amâna momentul plății.

Concret, factura de la TCE ar fi ajuns în primărie săptămâna trecută, după ultima ședință de Consiliu Local care a avut loc miercuri. Procedural, reprezentanții RASP trebuiau să vină să ridice factura, să intre în circuitul instituției, apoi să se întoarcă la primărie pentru viza CFPP. Numai că RASP n-ar fi luat imediat factura, ci ar fi tras de timp, iar acum deși este la ei, nu se întoarce în primărie. Cireașa de pe tort, potrivit unor surse, în momentul în care RASP va returna factura la primărie aceasta nu va primi viză CFPP din partea Direcției Economice, așa că în ciuda faptului că au fost trei ședințe de Consiliu Local în care s-a votat efectuarea plății, banii tot nu vor ajunge la TCE.

De asemenea, potrivit unor surse din primărie, directorul Direcției Economice Viorel Boștină ar urma să fie schimbat din funcție de primarul Adrian Dobre după ce la ultima ședință le-a spus consilierilor că plata s-ar putea efectua și din dispoziție primarului Dobre, fără a fi necesară viza CFPP.

Detalii despre eventuala schimbare din funcție a lui Viorel Boștină aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here