În prezent, în cadrul concursului pentru directorii de școli, are loc etapa contestațiilor, în care acei candidați care consideră că meritau o notă mai bună au solicitat recorectarea lucrărilor. La ora actuală sunt mai multe școli din județ unde niciun candidat nu a promovat concursul pentru directori. Dacă nici după perioada de contestații nu vor exista candidați care să fii promovat examenul, rămâne de văzut ce soluție va fi aplicată, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Prahova așteptând procedura de la Ministerul Educației.

Între timp, în școlile respective, directori interimari sunt cei care au ocupat funcția înaintea concursului. Iată mai jos declarația purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Prahova:

„În momentul acesta așteptăm procedura de la minister. Directorii școlilor au contract până la terminarea concursului. Concursul de directori se finalizează în momentul în care se validează rezultatele de către Ministerul Educației. În momentul acesta încă suntem în etapele acestui concurs, desfășurându-se contestațiile. Pe data de 16 decembrie, ministerul va valida rezultatele concursului. Practic, după data de 16 decembrie va trebui să știm ce se va întâmpla mai departe”, a spus prof. Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here