masina politie

În weekendul trecut, polițiștii prahoveni au reținut pentru cercetări mai multe pesoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, polițiștii din Lipănești au fost sesizați despre comiterea unui furt dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuințe din localitate.  În urma  investigațiilor efectuate, polițiști din cadrul postului comunal au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un sătean de 31 de ani.

Un brașovean de 58 ani, venit în vizită la rudele din satul prahovean Diţeşti, a încercat să sustragă un coș de cumpărături dintr-un magazin. Poliţia Comunală Filipeştii de Pădure a fost sesizată telefonic despre faptul că, dintr-un magazin din localitate, o persoană necunoscută ar fi sustras un coş de cumpărături. Din primele verificări, s-a stabilit că era vorba despre un bărbat în vârstă de 58 ani, din Braşov, venit în vizită la rudele din satul Diţeşti. Coşul sustras a fost recuperat şi predat societăţii respective, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Duminică, Secția de Poliție Rurală nr. 11 a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că fiul său vitreg i-ar fi sustras iapa și mânzul din grajd. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că persoana bănuită se deplasa cu cele două animale spre satul Poiana Copăceni. Astfel, animalele sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate. În cauză se vor efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.45, pe strada Voila din Câmpina, o patrulă mixtă de siguranță publică a depistat un localnic, de 22 de ani, care transporta cu un  atelaj hipo cantitatea de 0,3 m.c. material lemnos, fară a deține documente de proveniență. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 2.000 lei, totodată dispunându-se și confiscarea atât a materialului lemnos, cât și a atelajului hipo folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here