vot3

Gata, duminică e ultimul vals. Mergem la vot după care așteptăm să vedem care cum iese. Și patru ani ne vedem de treaba noastră.

Mai e o săptămână și sigur partidele au în mânecă ceva surprize pentru electoratul care vrea să voteze, dar nu știe încă cu cine. Din nefericire pentru formațiunile politice, sacoșele nu mai funcționează. O dată pentru că-s ilegale și a doua oară pentru că nu mai poți să-l convingi pe român să te voteze pe un kil de mălai.

O să vedem probabil tot felul atacuri, se va da drumul cu siguranță la campania underground. N-are cum să fie altfel, campaniile precedente au demonstrat acest lucru. Într-o săptămână nu se vor întoarce foarte multe procente în favoarea unuia sau altuia, dar după o campanie anostă, e bine de văzut ce aruncă partidele în joc pe ultima sută de metri.

Iar pe cinci iunie vom vedea și câți vor veni la vot. La Ploiești prezența nu va sări de 50% și asta e o apreciere optimistă, dar să sperăm că procentul va fi mult mai mare pentru că asta înseamnă că cetățenii chiar vor să aleagă. Și cine va ieși, va ieși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here