fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Ce se va întâmpla cu secția de la Sângeru a Muzeului de Istorie, afectată de incendiul de duminică

Citește Și

- Reclamă -

Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova a anunțat că, în urma evenimentului – incendiul – din 12 februarie 2017, din comuna Sângeru, care a afectat anexe ale Primăriei şi parţial Muzeul Sătesc Sângeru, patrimoniul muzeal din clădire nu a fost afectat, fiind deja evacuat şi depozitat în siguranţă. Nici integritatea clădirii-monument a muzeului nu a fost afectată, dar imobilul necesită igienizare, iar acoperișul trebuie înlocuit parțial.

Expoziţia permanentă va fi reorganizată şi muzeul va fi repus în circuitul cultural, a anunțat conducerea instituției, fără a avansa, însă, un termen pentru acest lucru.

- Reclamă -

Vă reamintim că, duminică, un incendiu a afectat clădirea muzeului, o anexă, dar și imobile în care funcționau Arhiva Primăriei, Asistența Socială și Evidența Populației. Potrivit ISU Prahova, acesta s-ar fi declanșat de cauza coșului de fum al centralei, care a intrat în contact cu materiale combustibile.

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...