fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Ce soluții are municipalitatea pentru a rezolva problema locuințelor sociale

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

5 - Ziarul INCOMODLipsa locuințelor sociale a rămas una din cele mai mari probleme ale municipiului Ploiești. Aproximativ 160 de familii și-au depus dosarele pentru a primi o locuință în chirie, după ce au fost evacuate, în urma retrocedărilor care s-au făcut în ultimii ani. Aproximativ 140 de apartamente erau în construcție pe strada Libertății, în zona Gării de Vest, dar lucrările au fost stopate la jumătate, în urma unui litigiu cu firma constructoare. Municipalitatea a câștigat procesul și a fost deschisă licitație pentru desemnarea unui nou constructor. Cel mai probabil, lucrările vor fi reluate în primăvara anului viitor.

De curând, blocurile neterminate din acea zonă au intrat în atenția opiniei publice, după ce unul din cititorii ziarului ne-a sesizat starea deplorabilă în care au ajuns – noaptea sunt locuite de oameni ai străzii, iar ziua copiii se joacă pe șantier, existând riscul să se accidenteze. Citește detalii aici!

- Reclamă -

O altă soluție ar fi amplasarea unor module, pe modelul celor făcute în Constanța. Investiția s-ar ridica la suma de 1 milion de lei, iar problema a fost readusă în atenția Consiliului Local de viceprimarul Raul Petrescu. Acesta speră că proiectul se va afla pe ordinea de zi a ședinței din luna august. Petrescu a avut aceeași inițiativă și în vara anului 2012, însă, îl acuză pe fostul primar Iulian Bădescu că a blocat acest proiect.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img