fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Ce spun reprezentanții Casei de Pensii despre documentele personale care ar fi fost înmânate unui paznic

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat ne-a povestit astăzi că o angajată a Casei de Pensii Prahova a înmânat mai multe documente ale soției sale paznicului instituții. Totul s-a întâmplat când bărbatul a mers să ridice respectivele documente, lucru pentru care avea procură de la un notar. Însă, angajata Casei de Pensii i-a spus că procura nu specifică în detaliu ce documente poate ridica pe baza ei, așa că a refuzat să-i înmâneze actele. Numai că ulterior i-a înmânat respectivele documente paznicului instituției, spunându-i să vină soția să le ridice de la agentul de pază.

Povestea pe larg o puteți reciti aici!

- Reclamă -

Reporterii ziarului Incomod au luat legătura cu purtătorul de cuvânt al instituției care a declarat că refuză să creadă cele reclamate de bărbat.

„Noi suntem o instituție, ne numim Casa Județeană de Pensii Prahova și noi ne ocupăm de tot ce este legat de pensii. Paznicul instituției sau gardianul este angajat al unei alte firme. Posibilitatea de a da cineva de la instituția noastră niște documente cuiva de la o altă instituție este puțin probabilă. Nu oricine dă documente și oricum. Afirmațiile domnului… este vorba de acte legale cu care lucrăm și nu ne permitem să ne batem joc de ele. Permiteți-mi să cred că domnul a făcut acea reclamație cu rea voință. Este inadmisibil așa ceva! Domnul respectiv… nu vă supărați, dar este cuvântul lui în fața unor proceduri de lucru pe care le avem clar specificate de la Ministerul Muncii, de la Casa Națională de Pensii. E un regulament, nu se fac lucrurile acestea. Gândiți-vă, este ceva legat de bunul simț. Instituția care asigură paza la noi este o altă firmă, nu are nicio legătură cu noi. Dacă nu i se dădeau actele dânsului, care avea o procură și probabil că era soțul doamnei… Toate datele la noi sunt confidențiale, mi se pare foarte ciudat, refuz și să mă gândesc la chestia asta. Nu știu ce a înțeles domnul și cum a înțeles. Înțeleg că era supărat, asta e clar, de ce și cum a ajuns la asemenea cuvinte, nu știu.”, a declarat Grațiela Chițu, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Prahova.

Vom reveni pe marginea acestui subiect!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img