Reprezentanții LIDL România ne-au transmis în punct de vedere în urma publicării articolului despre șoarecele găsit într-un carton de iaurturi de la raionul lactate al unui magazin. Redăm mai jos integral punctul de vedere al acestora:

„Bunã ziua, 

Lidl respectã cu strictețe mãsurile igienico-sanitare impuse, în toate magazinele sale din țarã, precum și în cele patru depozite. Astfel, în magazine au loc frecvent operațiuni de deratizare, unitãțile din toatã țara fiind monitorizate lunar. Se folosesc numai substanțe biocide avizate de Ministerul Sãnãtãții și toate acþiunile de combatere a dãunãtorilor se realizeazã de cãtre firme autorizate. 

Cazul la care faceți referire nu ne-a fost semnalat în niciun magazin din Ploiești, nici prin intermediul altor platforme de dialog cu clienții.  

În ultima lunã, am primit mai multe solicitãri pe aceeași temã de la mai multe publicații din țarã, care fãceau referire la aceeași imagine. De aceea, suspectãm cã fotografia la care faceți referire este cea postatã inițial pe site-ul unei publicații din Iași, în luna februarie. Puteti accesa articolul aici: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/foto-soricel-fotografiat-in-lidl-tatara-i-la-raionul-de-lactate–152785.html

Ne puteți spune dacã este vorba despre imaginea din acest material? 

Cu considerație, 
Echipa Lidl”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here