fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Ce spun reprezentanții PNL despre posibilitatea ca demisionarii PSD să treacă în tabăra liberalilor

Citește Și

- Reclamă -

Zvonurile din mediul politic indică faptul că cei peste 1.000 de oameni care demisionează din PSD vor trece la PNL. Reamintim că prima plecare a fost a lui Donald Constantin, vicepreședinte PSD Ploiești și director general al Societății de Gospodărire Urbană care nu pleacă singur, ci cu aproximativ 600 de membri ai organizației sale. Alături de acesta și alte persoane cu funcții publice au ales să plece din PSD, fiind vorba de Elena Trican, director economic SGU, Mihail Păun, director adjunct SGU, și Marian Stănescu, director adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploiești. În plus, artistul Cezar Ouatu și-a depus demisia, alături de cinci președinți de organizații municipale, care pleacă împreună cu membrii acestora.

Încă de la prima oră a dimineții, la sediul PNL s-au prezentat mai multe persoane cu adeziuni de înscriere în partid. Totuși, reprezentanții liberalilor nu confirmă încă faptul că aceștia sunt dintre cei care au demisionat din PSD, dar nici nu infirmă speculațiile. Până la această oră, însă, se pare că cei patru directori plecați din PSD nu și-au depus adeziunile la PNL, dar acesta pare a fi pasul firesc după ce se va termina înscrierea membrilor din organizații.

- Reclamă -

„Noi primim toți oamenii cinstiți și corecți care vor să facă treabă pentru Ploiești, indiferent din ce partide vin, fie că sunt de la PSD, sau din altă parte. În rest, unde se vor duce persoanele de care ați pomenit (n.r.: cei patru directori), este opțiunea lor care sunt convins că într-un timp foarte scurt va fi anunțată. Noi suntem deschiși la toți oamenii serioși, iar nominal fiecare va anunța după ce se validează adeziunea”, a declarat pentru ziarul Incomod Bogdan Nica, vicepreședinte PNL Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut