Un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat la locul de muncă. Bărbatul, angajat la Yazaki, în Parcul Industrial Ploiești, ar fi fost cunoscut ca având afecțiuni medicale.

Din primele informații, se pare că muncitorul ar fi făcut stop cardio-respirator.

Accidentul s-a petrecut în data de 6 iunie, în jurul orelor 14.00, însă Poliția nu a fost informată, potrivit biroului de presă al IPJ Prahova. Accidentul a fost însă confirmat pe ITM Prahova, care derulează o anchetă în acest caz.

Reporterii ziarului Incomod au discutat cu un angajat Yazaki, iar acesta, sub protecția anonimatului, a oferit mai multe informații despre incident. Citește aici ce a povestit angajatul fabricii!

Reprezentanții Yazaki România au publicat un comunicat de presă pe pagina de Facebook:

“Comunicat Yazaki Romania cu privire la articolul publicat astazi in mass-media privind evenimentul din data de 6 iunie 2019

În primul rând, compania transmite pe aceasta cale condoleanțe familiei și prietenilor angajatului nostru implicat în acest incident. Ii asiguram in continuare de sprijinul nostru deplin in aceasta perioada dificila pe care o traverseaza.

În al doilea rând dorim sa precizam ca Yazaki a urmat protocoalele și procedurile corespunzătoare de sănătate și securitate in munca pentru a oferi asistență medicală la fața locului angajatului nostru, care a leșinat în timpul schimbului unu, cand isi îndeplinea activitățile obișnuite postului de lucru.

După instalarea starii de leșin, angajatului nostru i s-a acordat imediat asistenta medicala de catre personalul abilitat din cadrul Cabinetului Medical din incinta fabricii. Simultan, a fost chemată ambulanța, care a sosit în aproximativ 15 minute. În tot acest timp, personalul medical a efectuat toate protocoalele medicale impuse de acest caz. Angajatul nostru a fost apoi transportat de ambulanță la Spitalul Județean de Urgență într-un interval de aproximativ 10 minute.

Echipa de management a fabricii alaturi de personalul medical din incinta Yazaki Ploiești a depus tot efortul in această situație pentru a oferi angajatului nostru cea mai bună ingrijire.

Yazaki cooperează pe deplin cu autoritățile locale, oferindu-le tot suportul solicitat pe durata acestei investigații. Întrucât aceasta este o investigație în curs și pentru a proteja confidențialitatea angajatului nostru, nu putem furniza informații suplimentare despre acest incident.

Din păcate, se pare ca exista speculații în mass-media despre circumstanțele care înconjoară acest eveniment nefericit. Prin urmare, va aducem la cunostinta cele de mai-sus.

Va multumim,

Managementul Yazaki Romania”, a fost publicat pe pagina de Facebook a Yazaki România.

1 COMENTARIU

  1. yazaki este o societate la care orice om de pe fata pamintului isi doreste sa lucreze o zi . De ce ?! Pentru a putea intelege cum arata o institutie de care sa fuga toata viata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here