Oamenii din cartierul Radu de la Afumați sunt în stare de șoc după ce un bărbat s-a sinucis cu ajutorul unui flex. Ion Iorga nu a suportat ideea că va fi dat afară din casa în care locuia și a decis să-și pună capăt zilelor.

Citește și Noi detalii despre sinucigașul din Radu de la Afumați. Bărbatul și-ar fi filmat moartea. GALERIE FOTO și VIDEO

Vecinii spun că bărbatul avea mari probleme cu fosta soție din cauza imobilului în care locuia.

“Omul nu ne deranja. Când avea nervi pe cineva, nu vorbea cu omul, își vedea de treaba lui. A hotărât să se sinucidă pentru că urmau să îl evacueze din casă. Casa era a nevestei lui, lăsată de mama ei și pentru că trebuia să plece din casă d-aia s-a omorât. Nu a suportat ideea asta și nici nu avea unde să plece. Ei s-au judecat, i-a venit hotârăre judecătorească, dar nu a vrut să plece, iar astăzi a venit doamna care este împuternicită să îl evacueze, împreună cu poliția, ca să-l dea afară. Eu știam că o să vină cu poliția. M-au sunat să mă întrebe dacă el este acasă. El trebuia să stea cu fiica lui aici. Dacă fata lui venea și era de acord să rămână, el rămânea cu ea în casă s-o supravegheze pentru că oricum locuința îi rămâne fiicei. A venit astă vară, a stat câteva zile și a plecat” , a declarat o vecină de-a bărbatului.

Vecinii spun că bărbatul avea probleme pshice, dar nu făcea probleme în cartier.

“El nu s-a plâns niciodată de problemele astea, dar la el în curte nu călca nimeni. Și-a instalat camere că el credea că îi face lumea farmece și spunea că are o fantomă care se plimbă prin casă, că vedea el că se miscă perdeaua în casă”, a adăugat vecina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here