Reprezentații firmei BIDEPA susțin că au intervenit pentru că administratorul barului a fost agresat fizic și că agenții de intervenție au fost întâmpinați cu violență. Totodată aceștia mai susțin că cei cu care au avut altercația ar fi persoane care sunt “certate cu legea”

Citește și UPDATE: Ce spune administratorul barului. Bătaie între agenții BIDEPA și suporterii Petrolul Ploiești din peluza 1

Citește și Suporter al echipei Petrolul despre incidentul cu BIDEPA: „Ne-au bătut cu bâtele în incinta barului”

Iată mai jos punctul de vedere emis de firma BIDEPA:

În urma articolului “UPDATE: Ce spune administratorul barului. Bătaie între agenții BIDEPA și suporterii Petrolul Ploiești din peluza 1“ publicat de ziarul INCOMOD, facem următoarele precizări:

      Conform Normelor Legale în vigoare și obligațiilor contractuale, angajații Bidepa sunt solicitați să asigure paza și securitatea obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor care beneficiază de serviciile noastre, indiferent unde, când și din ce parte vin amenințările care pun în pericol valorile protejate și mai ales viața și integritatea persoanei.

       Așa am procedat și la intervenția din data de 02 decembrie 2017, la Barul “CONAC “ din Ploiești, fiind solicitați de administratorul localului care fusese agresat fizic de un grup de tineri aflați în stare de ebrietate.

      Agenții de intervenție au fost întâmpinați cu violență de acești clienții ai localului care au aruncat asupra angajaților Bidepa cu diferite obiecte contondente.

      În cele din urmă agenții de intervenție au evacuat localul, însă în altercația produsă doi dintre ei au suferit vătămări corporale și au fost  conduși la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale după care au fost chemați la Poliție pentru cercetări.

      Precizam că nu avem nicio râcă și nicio dușmănie cu galeria echipei Petrolul Ploiești, însă atât firma noastră cât și întreaga opinie publică din oraș nu accepta ca sub denumirea superbei galerii ploieștene, pe care o cunoaștem foarte bine cu toții, un grup de tineri certați cu legea să se dedea la numeroase acte de vandalism, fără să fie sancționați de societate.

      Pentru că și noi suntem suporteri ai echipei Petrolul Ploiești, cu această ocazie, în ajunul sărbătorilor de iarnă îi urăm   LA MULȚI ANI  și  LA MAI MULTE VICTORII.

 BIDEPA PLOIESTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here