carmen gheorghe cu lacrimi in ochi la despartirea de colegi 0001413 1

carmen gheorghe cu lacrimi in ochi la despartirea de colegi 0001413 1În urma denunțului făcut de un polițist local, în care a relatat cu lux de amănunte cum colegul său, Vasilică Costin Constantin, primea șpagă în bani și alimente, comisia de disciplină din cadrul Poliției Locale Ploiești a deschis o anchetă.

Detalii despre neregulile scoase la iveală puteți citi aici!

Directorul instituției, Carmen Gheorghe, susține că angajatul denunțător nu a făcut nicio declarație, ci acesta ar fi scris toate cele relatate pe o ciornă, care a fost ulterior furată.
“Sunt acuzații ce trebuie probate. Oricine poate spune orice. Amândoi sunt acum cercetați în comisia de disciplină și urmează a se stabili adevărul. Vor fi audiați de către membrii comisiei și vom vedea dacă cele relatate se confirmă. Va fi o anchetă de durată în care se vor respecta toate procedurile. Denunțătorul spune că el nu a declarat nimic, el a avut totul scris pe o ciornă care i-a fost furată”, a declarat Carmen Gheorghe, director Poliția Locală Ploiești, pentru Ziarul Incomod.
Reamintim că polițistul local își acuză colegul de abuz în serviciu și luare de mită. Acesta a povestit că agentul Vasilică Costin Constantin, după ce amenința comercianții cu amenzi usturătoare în urma unor nereguli descoperite, primea șpagă între 300 și 500 lei, alimente precum brânză și salam, dar nu în ultimul rând și băuturi alcoolice: vin, tuică și vișinată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here