caroli

caroli

Reprezentanţii Caroli au reacţionat în urma informaţiilor conform cărora în magazinele Kaufland au ajuns produse din carne infestate cu Salmonella. Aceștia au emis un punct de vedere oficial, pe care îl redactăm mai jos integral:

“Bună ziua,

Ca urmare a articolului „DSV Prahova a confirmat informația ziarului Incomod privind suspiciunea de Salmonella din magazinele Kaufland, publicat în data de 07.07.2015, dorim să subliniem următoarele:

Informația din articolul menționat, conform căreia produsele Caroli comercializate în cadrul Kaufland Ploiești au fost sau sunt infestate cu Salmonella, este incorectă. Dorim să atragem atenția că sesizarea privind suspiciunea de infestare cu Salmonella a vizat materia prima provenită de la un furnizor local și nu produsul final.

Caroli Foods Group este o companie responsabilă față de consumatori și se asigură în permanență că toate produsele comercializate, la nivel național, respectă toate standardele de calitate și siguranță alimentară în vigoare.

Caroli Foods Group a reacționat cu promptitudine și responsabilitate, în urma notificării primite din partea DSVA (Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Prahova), cu privire la suspiciunea existenței virusului Salmonella în unul dintre loturile de materie primă, provenit de la un producător autohton. Astfel, toate produsele realizate din materia prima provenind din acest lot au fost retrase imediat, în mod preventiv, de la comercializare.

Dorim să menționăm, de asemenea, că, în urma acestui eveniment, Caroli Foods Group a întrerupt colaborarea cu producătorul de carne respectiv.

Prin urmare, pentru buna informare a cititorilor dumneavoastră și a consumatorilor noștri, pe care îi asigurăm, și pe această cale, că principala noastră prioritate este să le oferim produse care respectă toate standardele de siguranță alimentară, vă solicităm publicarea acestei precizari din partea Caroli Foods Group.

Compania Caroli Foods Group pune pe prim plan consumatorul, reunind experiența celor 20 de ani de activitate pe piața din România cu expertiza Campofrio Food Group, partenerul Caroli Foods în România și liderul European din industrie. Caroli Foods Group deţine certificările de siguranță și calitate ISO 9001:2008, HACCP și International Food Standard (IFS) versiunea 6, mențiunea Higher Level, unul dintre cele mai înalte standarde care atestă siguranța alimentară și calitatea produsului prin respectarea strictă a legislației europene din domeniul alimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here