fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Ce spune Cezar Grama despre zvonurile că ar candida pentru șefia TNL Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Situație incertă la TNL Prahova, unde vor avea loc alegeri pentru stabilirea noii conduceri! Deși sâmbătă, 14 octombrie, ar fi trebuit să aibă loc alegerile organizate de Ayad al Hasoon, actualul președinte, comisia de organizare a alegerilor instituită de acesta a fost desființată, iar noua comisie întrunită ar fi fixat alegerile pentru marți, 17 octombrie. În acest context este incertă candidatura lui Ayad al Hasoon, care până la această oră nu a făcut comentarii asupra situației, însă în rândul tinerilor liberali sunt vehiculate alte două nume care ar putea candida pentru președinție: Cezar Grama și Alexandra Crăciun. În timp ce Alexandra Crăciun a declarat că își dorește o funcție de conducere, dar nu președinția (detalii aici), Cezar Grama spune că nici dacă și-ar dori nu ar putea candida, întrucât a depășit vârsta de 35 de ani.

„Nu sunt candidat. Eu am depășit vârsta de la tineret, deci nu pot candida”, a declarat Cezar Grama pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -

Recitește aici toate detalii acestui scandal din cadrul TNL Prahova!

În acest caz rămâne încă un mister cine va candida pentru a prelua șefia organizației județene de tineret a PNL. Cum și candidatura lui Ayad al Hasoon este incertă, după cum au spus surse din partid, iar Alexandra Crăciun și Cezar Grama au negat informația, rămâne de văzut cine îi va conduce mai departe pe tinerii liberali din Prahova.

Reamintim că și la Tineretul Național Liberal Ploiești a fost schimbat președintele. După ce la alegerile din 7 octombrie fusese ales Gabriel Stoica, PNL Prahova a desființat comisia de alegeri, iar scrutinul a fost reluat joi seară, 12 octombrie, când a fost ales un alt președinte.  Citește aici cine este acum președintele TNL Ploiești!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img