fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Ce spune conducerea TCE despre faptul că angajații amenință cu grevă generală

Citește Și

- Reclamă -

Protest spontan astăzi la sediul TCE! Angajații societății de transport public din Ploiești au oprit lucrul în ateliere și s-au reunit în sala de ședințe a TCE, unde au amenințat că de săptămâna viitoare vor intra în grevă generală și automat, vor sista transportul public din municipiu. Revolta oamenilor este îndreptată împotriva Primăriei Ploiești, aceștia acuzând că municipalitatea nu a mai plătit din decembrie subvențiile către TCE și nu achită nici datoria societății către ANAF, după ce săptămâna trecută a fost pierdut acest proces.

Salariații se tem să societatea va intra în faliment și că își vor pierde locurile de muncă, dacă Primăria nu plătește aceste sume. De aceea, au fost demarate deja procedurile legale pentru ca de săptămâna viitoare angajații TCE să intre în grevă generală, iar transportul public din municipiu să fie sistat.

- Reclamă -

Vezi aici ce a declarat liderul de sindicat al angajaților TCE despre nemulțumirile salariaților!

Contact de reporterii ziarului Incomod, directorul TCE, Cristian Iancovici a confirmat că a luat parte la discuțiile cu angajații nemulțumiți și că soluția pentru aplanarea conflictului este în mâinile municipalității.

„Nu avem nicio soluție deocamdată, soluția depinde de Primărie. Am convocat Consiliul de Administrație și vom vedea ce hotărâre se ia, noi nu avem posibilitatea de a face nimic. Salariații vor să intre în grevă, au făcut o solicitare în acest sens către Federație”, a declarat Cristian Iancovici, directorul general al TCE Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut