fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

Ce spune deputatul Gabriela Anghel despre modificările Regulamentului Camerei Deputaților

Citește Și

- Reclamă -

lola anghelDoamna deputat Gabriela Lola Anghel a votat astăzi împotriva adoptării Regulamentului Camerei Deputaților întrucât,  printre propunerile de modificare ale acestuia, au fost câteva care sfidează principiile elementare ale democrației, și anume,  acela al independenței justitiei și cel al deciziei luate de către majoritate.

Doamna Deputat își exprimă regretul că mai există parlamentari care vor să se considere mai presus de lege, mai “aleși” decât  cetățenii care i-au votat, în aceste zile în care ne confruntăm cu un  fenomen al corupției  scos la suprafață în fiecare zi de către instituțiile Justiției.  

- Reclamă -

“Am fost nevoită astăzi să votez împotriva unui Regulament mai bun, mai transparent, dar care incalcă niște principii pe care eu mi-am propus să le respect când am intrat in politică. Votul meu a fost unul dintre cele patru voturi impotriva. Regret că cei care s-au abținut nu au putut exprima un vot ferm, pentru mine abținerea lăsând întotdeauna o urmă de îndoială. Sunt convinsă că se va găsi o variantă mult mai bună a Regulamentului, care să păstreze ceea ce este bun in acesta și să excludă ceea ce daunează democrației, în așa fel încât să arătăm oamenilor că în România legea este respectată în primul rând de către cei aleși de popor să îl reprezinte!” a declarat doamna deputat Anghel.

In ceea ce privește votul Parlamentului în vederea încuviintării cererilor Justitiei, doamna deputat afirma: „Sunt total împotrivă, Constituția specificând clar că imunitatea se referă numai la declarațiile politice. In ceea ce privește problemele penale, în opinia mea Justiția ar trebui să aibă acces liber la persoanele care au astfel de probleme fără a fi nevoie de votul parlamentarilor pentru aceasta, acest vot fiind un vot nefondat, neinformat și chiar  nelegal.“

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...