Deputatul PSD Vlad Cosma a susținut un discurs în Parlamentul României prin care și-a exprimat punctul de vedere cu privire la atacurile teroriste, cât și la criza imigranților.

“Contextul politic actual nu este unul tocmai fericit, evenimentele tragice nu ocolesc Europa Unita. Dupa criza imigrantilor, care anul acesta a atins punctul culminant, ne confruntam cu un posibil efect de bumerang al deschiderii granitelor pentru imigrantii tarilor musulmane aflate in conflicte armate.

Romania si romanii sunt increzatori in aliatii strategici si in celeritatea liderilor europeni in a lua decizia cea mai buna pentru popoarele Europei. Terorismul a facut din Europa si puterile ei economice o tinta si speram ca aliatii nord-atlantici sa protejeze si sa sprijine Romania si celelalte tari aliate impotriva actelor barbare ale structurilor fanatic-teroriste.

Reiterez spusele Presedintelui SUA, Barack Obama, care a declarat ca America va colabora cu Franta si cu alte natiuni din toata lumea pentru a-i aduce pe teroristi in fata justitiei si pentru a dezmembra retelele teroriste care ne ataca popoarele.

Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii si de NATO si pune mai presus de orice securitatea si protectia cetatenilor”, a susţinut Vlad Cosma în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here