Daniel Zamfira, profesor de Limba și Literatura Română în Cornu, s-a sinucis împușcându-se mortal. Bărbatul avea 42 de ani și a fost găsit decedat chiar de către tatăl său. Astăzi ziarul Incomod a revenit asupra subiectului, după ce a ieșit la iveală faptul că profesorul era acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă în vârstă de 14 ani.

Citește și EXCLUSIV! Profesorul care s-a sinucis, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani

Reporterii noștri au luat legătura cu directoarea Școlii Gimnaziale „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, profesor Cerasela Raluca Stanciu, care a declarat că profesorul în cauză nu a avut niciodată reclamații și nici nu a avut un comportament deviant în școală:

„Este o pierdere pe care am suferit-o și suntem îndurerați. Nu a fost nici vorbă de un comportament deviant, nu a avut niciodată reclamații.

Domnul Zamfira a fost un profesor deosebit cu rezultate excepționale, a avut promovabilitate de 100% la Evaluarea Națională, pregătea copiii pentru performanță.

A fost un coleg și un profesor deosebit, lucra aici de 20 de ani”, a declarat profesor Cerasela Raluca Stanciu, directoarea Școlii Gimnaziale „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here