În urma rezultatelor sondajului referitor la costurile „învățământului gratuit” din Ploiești publicate de ziarul Incomod, directorul Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, Gabriel Țaga, a trimis un punct de vedere în legătură cu respectivul articol. Iată mai jos punctul de vedere al CNMV:

În atenția redacției ziarului Incomod:

În legatură cu articolul dumneavoastră vă comunicăm următorul punct de vedere:

Comitetul de Părinți al școlii este cel care propune anual celorlalţi părinţi, conform Regulamentului, o sumă pe care o pot da legal, fără nicio obligație, pentru trei direcții principale: creșterea nivelului de siguranță în școală, transportul elevilor la concursuri interjudeţene și înmbunătățirea bazei materiale (în principal înlocuirea bunurilor deteriorate de elevi). În anul școlar trecut numai 35% din părinți au contribuit, ceea ce dovedește aspectul facultativ al donației. Vă mai comunicăm că, în limita fondurilor existente, achiziționăm rechizite pentru tablă.

Director,
Prof. Ţaga Gabriel

Citește aici care au fost rezultatele sondajului privind școlile în care elevii sunt nevoiți să dea bani!

3 COMENTARII

  1. Familia Cornea Toni, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 218, Galati are obisnuinta de a lua sclavi si de a-i pregati pentru a-i vinde retelelor de prostitutie. Metodele folosite sunt “stiintifice”, de mare noutate. Aceasta maiestrie a lor o transmite si urmasilor: Cornea Cristi si Cornea Alina (fiul si nora, ambii locuisc in Ploiesti).
    Nora. Dna. Alina Cornea, este profesoara de limba romana la Scoala Nr. 2 din Ploiesti. Dupa ce preda cele mai alese realizari literare romanesti copiilor, vine la Galati, in vacanta, si aplica cele mai noi realizari “stiintifice” pentru a vinde retelelor de prostitutie scavii socrului.
    Tatal doamnei profesoare, dumnealui insusi un distins profesor de matematica din Ploiesti (tot de la Scoala Nr. 2), vine la Galati si face trafic de influenta ca sclavii sa nu scape, sa poata fi vanduti iar ei sa incaseze “recompensa”.
    Cred ca aceste aspecte sunt foarte grave, sunt aruncate sub pres de toata lumea si ca nu exista nici un interes national care sa poata justifica crima care se face.
    Cred ca lucrurile trebuiesc scoase la lumina si o procedura de salvare a sclavilor anuntata cat mai urgent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here