Sursa foto libertatea.ro

Stadionul “Ilie Oană” a fost vandalizat noaptea trecută! Persoane încă neidentificate au rupt afișele de la intrarea în tribune, bannerele de la marginea terenului au fost decupate, iar siglele de la băncile tehnice au fost acoperite cu vopsea neagră, scrie republikanews.ro. Poliția Prahova a demarat o anchetă în acest caz.

“Am convocat reprezentantul firmei de pază, am convocat reprezentantul poliției de pe raza de circumscripție de care aparținem, au constatat, au vizionat camera video, urmează ca mâine să ne reîntâlnim în vederea întocmirii unui raport proces-verbal, să vedem împotriva cui ne îndreptăm pentru a recupera prejudiciului de la cei în fapt, lucru care încă nu a fost stabilit, urmând a recupera paguba și să vedem după măsurile legale care trebuie luate împotriva vinovaților.

De drept, la calea de acces dinspre strada Pielari este post de pază. Agentul respectiv, din prima vizionare, se vede că este acolo, la o simplă constatare se vede că au pătruns după ora 21.00, când era întuneric și nu cred că i-a văzut. Acum șeful firmei de pază i-a solicitat agentului care astăzi era liber o declarație, să vedem ce relatează respectivul în declarație, ce a făcut de la ora 21.00 până la ieșire din post”, a declarat pentru ziarul Incomod directorul Clubului Sportiv Municipal Silviu Crângașu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here