mihai terecoasa

După cum ziarulincomod.ro v-a informat, sunt semnalate două focare de pseudopestă aviară în județul Prahova. În primul focar s-au semnalat 13.000 de cazuri și peste 4.000 de păsări moarte. În al doilea focar, sursa de infecție este încă necunoscută, dar circs 1.000 de păsări au murit din cele peste 3.000 de cazuri.

Contactat telefonic de redactorii ziarulincomod.ro, directorul DSV Prahova, Mihai Terecoasă, a confirmat informația, precizând că cele două focare ar fi în zona comunei prahovene Măgurele.

Terecoasă a declarat că, la această oră, se desfășoară controale privind monitorizarea stării de sănătate a efectivelor de păsări și aplicarea cerinţelor de biosecuritate aferente în fermele de păsări din județ.

1 COMENTARIU

  1. MAI BINE IL INTREBATI PE DL. TERECOASA DESPRE DECIZIA DE A AMENDA DOAR SOFERUL CARE A TRANSPORTAT LAPTELE INFESTAT CE A IMBOLNAVIT ZECI DE COPII IN SCOLILE PRAHOVENE SI NU A DERANJAT CU NIMIC PE DL. IORDACHE SI FIRMA ECOLACT PROD (FURNIZORII). CUMVA DIN MOTIVUL RELATIIILOR APROPIATE DINTRE FOSTUL COMUNIST MIRCEA COSMA SI FOSTUL COMUNIST IORDACHE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here