fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Ce spune directorul TCE despre acuzațiile aduse societății cu privire la accidentul de ieri din depou

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat de 36 de ani a căzut ieri de pe un troleibuz, în depoul de la Podul Înalt din Ploiești, în timp ce executa lucrări de mentenanță la mijlocul de transport în comun, fiind electrician. Inițial, s-a spus că bărbatului i s-a făcut rău și de aceea a picat de pe troleibuz. Însă, rudele spun acum că se încearcă de fapt mușamalizarea unui accident de muncă, de vină pentru incident fiind echipamentul necorespunzător al bărbatului. Rudele spun că victima le-a povestit în repetate rânduri că normele de securitate și sănătate în muncă nu se respectă la TCE și de aceea s-a ajuns în această situație.

Vezi aici ce a declarat o rudă a bărbatului despre situația de la TCE!

- Reclamă -

Contactat de reporterii ziarului Incomod, directorul societății, Cristian Iancovici, spune că nu se încearcă mușamalizarea și că a fost anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova care va decide dacă este vorba de un accident de muncă sau nu. Mai mult decât atât, Iancovici spune că în cadrul societății sunt respectate toate normele de securitate și sănătate în muncă.

„Nu încercăm niciun fel de mușamalizare, șeful lui nu și-a explicat cum de a putut să alunece, atunci ne-am gândit că poate i s-a făcut rău. Dar sub nicio formă nu încercăm să mușamalizăm, ITM-ul a venit, Poliția a fost sesizată imediat. Mașina era pe canal, în incintă, în interiorul depoului, nu afară unde ploua, bărbatul avea centură pentru a se asigura și echipament potrivit normelor în vigoare. Lucrăm tot timpul și când e zăpadă și indiferent de vreme, de aceea au crampoane la bocanci și echipamente de ploaie. Nu știu dacă era prins cu centura, asta va stabili ITM. Cert este că sunt niște momente când nu poți fi prins cu centura, pentru că nu ai cum să te dai jos sau să te urci. ITM-ul va face cercetarea și va stabili dacă se face vinovat cineva. Eu la ora actuală știu că am asigurat tot echipamentul necesar pentru fiecare categorie de meserie”, a declarat Cristian Iancovici, directorul TCE Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img