fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Ce spune Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, despre angajatul care ar fi luat mită

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un angajat al Societății de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești este suspect că ar fi luat mită de la un șofer pentru a-i debloca roțile mașinii parcate neregulamentar. Bărbatul ar fi fost surprinși de jandarmi, care au anunțat organele legii. Detalii aici!

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, a declarat că așteaptă definitivarea anchetei pentru a vedea dacă salariatul este vinovat. În paralel, Curtea de Conturi stabilise un prejudiciu pentru compartimentul „Blocări” din cadrul societății, lucru care este verificat într-o comisie internă a societății.

- Reclamă -

„Am înțeles că a fost un eveniment la un moment dat și așteptăm rezultatele anchetei, să vedem dacă a fost așa sau nu. S-au sesizat organele de cercetare și așteptăm rezultatele. Nu pot să spun decât că a fost un eveniment cu angajatul prins în flagrant, în paralel a venit și Curtea de Conturi care a stabilit un prejudiciu la „Blocări”. S-a făcut o comisie internă care va stabili dacă a fost o eroare la casa de marcat sau un prejudiciu, mai mult de atât deocamdată nu putem spune, până nu se finalizează cercetările.”, a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut