fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Ce spune dr. Dan Oprea despre candidatura sa la Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

dan oprea - Ziarul INCOMODSeara trecută, în cadrul unei ședințe comune a Biroului Permanent PNL și PDL Prahova, dr. Dan Oprea a anunțat, public, intenția de a candida în 2016 pentru funcția de primar al Ploieștiului.

Citește detalii aici: Dr. Dan Oprea, candidatul surpriză al PNL pentru Primăria Ploiești

- Reclamă -

Ulterior, printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, dr. Oprea a explicat motivele care l-au determinat să se înscrie în cursa electorală:

„În această seară, cu acceptul colegilor de partid, mi-am depus candidatura pentru Primăria Ploiești. Sincer nu am un sentiment de ușurare, ba chiar mă gândesc dacă un om normal renunță așa ușor la o profesie minunată, pentru o activitate pe care nu este sigur că o poate stăpâni. Pe de altă parte, sunt chiar mândru pentru ,virginitatea’ mea politică, pentru naivitatea mea, privind la unii care au tot alergat din partid în partid, după funcții și firimituri, iar acum, întorși la sânul mamei, se aruncă cu toată experiența și știința șmenului politic, la funcțiile și pozițiile care le pot facilita ascensiunea imediată… Deh, oamenii au mirosul fin, înțeleg și pot controla (sâc), volatilitatea electoratului! Electoratul este volatil, că s-o fi săturat săracul să tot fie păcălit, cu rigoare matematică, din patru în patru ani!!!!
Dacă voi avea ghinion, și voi câștiga, voi încerca să-mi promovez măcar proiectul medical, din respect pentru foștii, actualii și viitorii pacienți ploieșteni și prahoveni!!!

Dr. Dan Oprea nu este singurul liberal care și-a manifestat dorința de a conduce Ploieștiul. Atât consilierul județean Marius Fenechiu, cât și senatorul Andrei Volosevici, fost primar al municipiului, doresc această funcție. Pentru a fi ales viitorul candidat, vor fi organizate alegeri interne în cadrul coaliției și, cel mai probabil, ulterior va fi realizat un sondaj de opinie în rândul cetățenilor, pentru a se alege din primii doi clasați viitorul reprezentant al PNL la alegerile din 2016.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut