invatatoare din Ploiesti

invatatoare din PloiestiÎnvățătoarea de la Școala Nicolae Titulescu din Ploiești, suspectată că își terorizează elevii nu recunoaște acuzațiile. Mai mult, susțin surse apropiate anchetei, învățătoarea spune că vocea care apare în înregistrarea făcută de unul dintre părinți nu îi aparține și că totul ar fi o făcătură. În aceste condiții, Corpul de Control din cadrul Ministerului Educației care a fost prezent astăzi la Ploiești a acordat termen până la începutul săptămânii viitoare comisiei care se ocupă de această anchetă internă pentru a lămuri situația și pentru a lua măsuri împotriva cadrului didactic incriminat, evident dacă acestea se impun.

Pentru elucidarea cazului va fi nevoie și de audierea părinților care au copii în clasa unde predă învățătoarea Angelica Puie.

Într-o intervenție la postul de televiziune Antena3, mama care a realizat înregistrarea susține că nu a sesizat instituțiile de control încă de la momentul în care a aflat despre comportamentul agresiv al învățătoarei pentru că a fost convinsă că nu se va rezolva nimic. În plus, femeia a precizat că în demersul ei nu a fost susținută de niciun alt părinte, deși a ridicat problema violenței verbale de la clasă și în cadrul unei ședințe cu părinții.

Mai multe detalii despre acest caz aici: Anchetă la școala Nicolae Titulescu din Ploiești în urma înregistrării în care o învățătoare își amenință elevii

Ploiești: Elevi de clasa I, terorizați de învățătoare: “Dacă pun mâna pe tine, cred că nu o să-ți fie bine” – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here