Tinerii liberali din Prahova și-au ales noul președinte. Totuși, în cadrul organizației sunt două tabere, astfel că s-au organizat alegeri atât sâmbătă, 14 octombrie, cât și marți, 17 octombrie. La alegerile din 14 octombrie a fost reales președinte Ayad al Hasoon, în timp ce la cele din 17 octombrie a fost ales Ion Dănuț Burchiu.

Deputatul Roberta Anastase a explicat pentru ziarul Incomod că alegerile statutare sunt cele din data de 17, dat fiind faptul că al Hasoon a fost radiat din partid. Citește aici declarația Robertei Anastase.

Și președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, consideră că alegerile “corecte” sunt cele de marți, după cum reiese din mesajul postat pe pagina de Facebook a PNL Prahova.

“Comitetul de Coordonare Județean al Tineretului Național Liberal Prahova și-a ales noua conducere.

Președinte PNL Prahova Iulian Dumitrescu a fost alături de organizația TNL Prahova și le-a transmis următoarele:

“Dragi tineri,

Mă uit cu mare încredere la voi şi îmi dau seama că aveţi un avantaj inestimabil în faţa noastră, a seniorilor de la PNL. În timp ce noi reprezentăm trecutul şi prezentul, voi reprezentaţi viitorul Partidului Naţional Liberal. Aici, în sală, între voi, se găsesc viitorii consilieri liberali, primari liberali, deputaţi şi senatori PNL; desigur şi viitorul preşedinte al PNL Prahova. Sunt cel mai mare susţinător al generaţiei voastre şi vreau să vă asigur de întregul suport al echipei de seniori de la PNL Prahova.”

Noul președinte ales al TNL Prahova, Ion Dănuț Burchiu a adresat tinerilor următoarele cuvinte:

“Îmi doresc și voi face tot posibilul ca TNL Prahova să fie un exemplu pozitiv și demn de urmat. Țin să menționez că noul birou al TNL Prahova este compus din reprezentanți ai organizațiilor locale din tot județul și împreună avem proiecte de viitor pentru tinerii care își doresc o dezvoltare corectă, transparentă și sustenabilă”, apare pe pagina de Facebook a PNL Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here