Cătălina Bozianu, președintele Mișcării Populare Prahova, a depus la Poliția Locală Ploiești a sesizare privind faptul că mai multe afișe electorale din municipiu ale partidului au fost vandalizate.

Reprezentanții Poliției Locale spun că vor lua măsuri în momentul în care persoanele care fac acest lucru vor fi prinse în flagrant:

“În cursul zilei de luni, 23 mai 2016, organizația județeană a partidului Mișcarea Populară, prin președintele Bozianu Cătălina a adresat Poliției Locale Ploiești o sesizare cu privire la faptul că în circumscripția electorală nr. 1 a municipiului Ploiești persoane necunoscute deteriorează materialele electorale amplasate pe panourile special montate în acest sens. Faptele sesizate sunt în atenția polițiștilor locali, iar în cazul constatării în flagrant a acestora se vor lua măsurile legale care se impun.”, a declarat pentru ziarul Incomod Evelina Nicolae, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Ploiești.

Totuși, Cătălina Bozianu spune că în continuare afișele electorale ale partidului sunt vandalizate, deși este îndatorirea Poliției Locale să asigure integritatea panourilor, a afișelor electorale și a altor materiale de propagandă electorală amplasate în locațiile autorizate, așa cum a menționat și în sesizarea depusă la sediul Poliției Locale (foto jos).

sesizare pmp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here