cutit jaf
Foto cu caracter ilustrativ

Un om al străzii cu probleme psihice a amenințat trecătorii ploieșteni din cartierul de nord al orașului cu un cuțit. Un echipaj al Poliției Locale Ploiești s-a deplasat la fața locului și l-a imobilizat pe agresor. Acesta a fost transportat la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Ploiești de pe strada Buna Vestire.

În urma incidentului, Poliția Locală Ploiești a emis următorul comunicat de presă:

“Marți, 24 ianuarie 2017, în jurul orelor 15.30, un echipaj din cadrul Poliției Locale Ploiești, ce asigura măsuri de ordine și liniște publică în zona de nord a municipiului, a observat în apropierea parcului situat la intersecția străzilor Cameliei cu Rapsodiei, o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 50 de ani, care alerga câțiva copii, având în mână un obiect lucios.

Polițiștii locali au procedat la imobilizarea individului, în urma controlului corporal asupra acestuia găsindu-se un cuțit cu lungimea de circa 20 de cm, iar lama de 9 cm.

Deoarece bărbatul prezenta semnele unei persoane cu afecțiuni psihice, fără să i se poată stabili identitatea, polițiștii locali l-au transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde a fost internat pentru investigații medicale. Cazul a fost preluat de lucrătorii Secției nr. 2 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor.”

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here