Reporterii ziarului Incomod au realizat astăzi un material video în zona Pieței Centrale din Ploiești, unde polițiștii locali dirijau traficul sau stăteau pur și simplu degeaba, în timp ce șoferii își parcau mașinile neregulamentar sub nasul lor, chiar sub semnele rutiere de staționare interzisă.

Vezi aici imagini video și foto!

Contactată de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, Carmen Gheorghe, directorul Poliției Locale Ploiești spune că după ce a văzut imaginile consideră că echipajul prezent în acea zonă acționa corect.

“Dacă noi nu am fi la dirijare, vă dați seama ce haos s-ar produce. Dacă e să stai doar să amendezi, nu poți să faci și circulație. Nu poți să le faci pe amândouă în același timp. Dar și cei care parchează neregulamentar sunt amendați, iar acest lucru se vede în situația noastră săptămânală. Dacă eu nu aș avea echipaj acolo, la dirijare, ar fi un haos total. Din punctul meu de vedere, colegii mei, polițiștii locali de la circulație chiar și-au făcut treaba acolo.”, a declarat Carmen Gheorghe, directorul Poliției Locale Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here