O fată de 17 ani a fost găsită moartă în zona fostei Băi Publice din Ploiești. Fata a fost dată dispărută încă de miercuri seara de către mama ei, iar poliția a demarat imediat căutările. Femeia știa că fiica ei plecase la o întâlnire cu iubitul său, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, dar a început să se îngrijoreze când a văzut că se face târziu și nu se întoarce acasă.

Bărbatul ar fi recunoscut că a ucis-o pe fată, iar la ora actuală anchetatorii fac cercetări în locul unde a fost găsit cadavrul tinerei.

Imagini video de la fața locului și detalii despre crimă aici!

“Aseară, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre dispariția unei minore în vârstă de 17 ani din Ploiești de către mama acesteia. Imediat după sesizare, polițiștii au desfășurat multiple activități pentru depistarea minorei. Activitățile s-au derulat inclusiv sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Astăzi, în jurul orei 15:30, ca urmare a acestor activități, minora a fost găsită, din păcate decedată. La fața locului se află un procuror criminalist care a preluat ancheta.”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here